Telstar Media is als digitale drukkerij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in full colour digitaal drukwerk op maat. Onze focus ligt daarbij op kwaliteitsdrukwerk vanaf oplage 1 in combinatie met een hoog service level en een snelle doorlooptijd.

De drukkerij voor al het digitale drukwerk

Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw drukwerk, maar zeker voor maatwerk heeft u aan ons de juiste partij. Onze producten zijn grofweg op te delen in de volgende groepen:

Voordelen van digitaal drukwerk

Doordat digitaal drukwerk vanaf oplage 1 kan worden geleverd, is de levertijd kort en zijn de startkosten laag. Bovendien kan digitaal drukwerk gemakkelijk worden gepersonaliseerd, zowel met tekst als beeld. Wij hebben alle mogelijke software oplossingen in huis, om de gewenste personalisatie van het drukwerk toe te passen.

Productieproces volledig gericht op kwaliteitsdrukwerk

Wij richten ons op het leveren van kwaliteitsdrukwerk en daarvoor vormt ons productieproces de basis. Wij hebben een groot assortiment papiersoorten die we op de HP Indigo digitale drukpers kunnen drukken. De HP Indigo digitale drukpers , is al vele jaren de pionier op het gebied van digitaal drukwerk. Daarnaast werken we ook op andere vlakken met de meest geavanceerde apparatuur.

Ook groot formaat print

Naast digitaal drukwerk zijn we specialist op het gebied van groot formaat print . Daarbij kunt u denken aan banners / banieren, maar ook aan posters, canvasdoeken, behang en nog veel meer.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstar-media.nl

Telstar Media

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor het laten verzorgen van digitaal drukwerk of groot formaat print? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een passende offerte van ons ontvangt.