Indruk en impact maken met uw boodschap? Daar heeft Telstar Print al meer dan 30 jaar precies de juiste toon voor. Full colour digitaal drukwerk op maat: ons specialisme zetten we graag in voor uw kwaliteitsdrukwerk vanaf oplage 1. Verwacht van ons ook altijd een hoog servicelevel en een snelle doorlooptijd. Haarscherp. Zoals het hoort.

De drukkerij voor al uw digitale drukwerk

Telstar Print heeft alle mogelijkheden in huis en gaat graag uitdagingen aan. Weet ons daarom te vinden voor het meer standaard drukwerk, maar zeker ook voor de meer bijzondere uitdagingen. Wij zijn gek op maatwerk. Ieder eindproduct is uniek, maar voor het gemak categoriseren we ze in deze groepen:

Voordelen van digitaal drukwerk

Snel en betaalbaar. Zo simpel is het. Digitaal drukwerk is leverbaar vanaf oplage 1 en heeft dus een snelle levertijd en lage opstartkosten. Ook personaliseren we uw digitale drukwerk optimaal, zowel in tekst als in beeld. Telstar Print heeft alle software oplossingen in huis om van uw idee topkwaliteit drukwerk te maken.

Productieproces gericht op kwaliteitsdrukwerk

U ziet een eindproduct van topkwaliteit. Wij zien ook het mooie en meest geavanceerde productieproces erachter. Ons specialistische machinepark, met onder andere de HP Indigo digitale drukpers, verzekert u van de hoogste kwaliteit en betrouwbare levering.

Ook groot formaat print

Uitblinken in groot formaat? Naast ons vakkundige digitale drukwerk zijn we ook gespecialiseerd in groot formaat print. Van banners en banieren tot canvasdoeken en beursstands. Bekijk hoe u meteen groots impact maakt.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstarprint.nl

Telstar Print

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Nieuwsgierig hoe we met ons drukwerk precies de juiste indruk maken bij uw doelgroep? Heeft u een mooie uitdaging voor Telstar Print of heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen contact met u op.