De drukkerij van Telstar Media in Pijnacker is bij uitstek geschikt voor de productie van uw brochures. Doordat wij uw brochure drukken met een moderne HP Indigo drukpers bent u verzekerd van een optimale drukkwaliteit.

Verschillende formaten en afwerking van brochures

Wij bieden brochures op verschillende formaten, papiersoorten, met verschillende type omslagen en afwerking. Door het legio opties kunnen we altijd een brochure bieden die aan ook zeer specifieke wensen voldoet. Doordat we ook vrijwel alle afwerking in huis verzorgen, garanderen we een korte doorlooptijd en hoog servicelevel.

Wij kunnen uw brochure binden door deze te voorzien van nietjes in de rug, maar u kunt ook kiezen voor garenloos gebrocheerde brochures. Bij een garenloos gebrocheerde brochure wordt de rug na het drukken gefreesd en vervolgens gelijmd (PUR-lijm of andere lijm). Andere opties zijn genaaide brochures of spiraalbinding (wire-o). Neem gerust contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstar-media.nl

Telstar Media

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor het laten verzorgen van digitaal drukwerk of groot formaat print? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een passende offerte van ons ontvangt.