Attentiewaarde en direct contact. Kiest u voor direct mailing als communicatietool, kiest u voor een specialisatie van Telstar Print. We verzorgen zelfs het gehele traject, van ontwerp tot productie en verzending. Gemak, efficiëntie en kwaliteit komen samen in een gestroomlijnd proces van Telstar Print.

Zo persoonlijk en gericht mogelijk. Met uw direct mailing wilt u de doelgroep met uw eigen tone of voice aanspreken. Onze moderne HP Indigo digitale drukpers is daarom de optimale productiemachine en biedt de mogelijkheid om uw direct mailing volledig te personaliseren. In beeld en tekst. Voorzien van een coating en sluitzegel, weet u helemaal zeker dat uw direct mailing opvalt.

Afwerkingen en verzendingsmogelijkheden onder één dak

Vouwen. Insteken. Verzenden. Ook voor direct mailing hebben we alle afwerking in huis. Alles onder één dak, dat scheelt een hoop tijd. Door de korte lijnen tussen Telstar Print en PostNL kunnen we ook de verzending van uw direct mailing efficiënt inrichten. Dat doen we via ons eigen account, maar we kunnen de facturering van de portikosten ook direct via uw eigen account laten verlopen. Aan u de keuze. Telstar Print regelt het.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstarprint.nl

Telstar Print

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Nieuwsgierig hoe we met ons drukwerk precies de juiste indruk maken bij uw doelgroep? Heeft u een mooie uitdaging voor Telstar Print of heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen contact met u op.