Het verzorgen van direct mailings is één van onze specialisaties. Wij ontzorgen u volledig door (indien gewenst) het hele traject, van ontwerp tot productie en verzending, uit handen te nemen.

Voor de productie van uw direct mailing hebben wij met een moderne HP Indigo digitale drukpers de optimale productiemachine in huis. Deze geeft ons de mogelijkheid om uw direct mailing in zowel beeld als tekst te personaliseren. Alles uiteraard met het oog op de attentiewaarde van uw direct mailing. Daarnaast kunnen we uw mailing voorzien van een coating en een sluitzegel, wat een erg goed alternatief is voor een envelop.

Doordat we alle afwerking in huis hebben, kunnen we uw direct mailing automatisch vouwen, insteken en bij de post aanbieden. Vanwege onze overige activiteiten komt PostNL dagelijks bij ons langs en kunnen we dus ook uw direct mailing gelijk meegeven. We kunnen deze op onze account versturen, maar het is ook mogelijk om de post te versturen op uw eigen klantnummer, zodat de facturering van de portikosten direct via u verloopt.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstar-media.nl

Telstar Media

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor het laten verzorgen van digitaal drukwerk of groot formaat print? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een passende offerte van ons ontvangt.