Folders en flyers zijn voor veel organisaties een belangrijk communicatiemiddel. Telstar Media ontzorgt u bij bestelling van uw folders en flyers door persoonlijk contact, korte doorlooptijden en een hoog service level. Doordat we daarnaast werken met de beste grondstoffen en hoogstaande machines (zoals een HP Indigo digitale drukpers) bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit folders & flyers.

Flyers

U kunt bij Telstar Media verschillende formaten flyers bestellen. Een flyer is een enkel- of dubbelzijdig bedrukt, ongevouwen vel papier (zwart-wit of full colour). Meestal wordt gekozen voor een handzaam formaat, zodat de flyer makkelijk kan worden verspreid op bijvoorbeeld beurzen, bij bijeenkomsten of op straat. Om uw flyer een luxe uitstraling te geven, kunt u ervoor kiezen om uw flyer te voorzien van een coating of laminaat. Uiteraard zijn er ook voor uw flyers meerdere papiersoorten voor handen.

Folders

Daarnaast kunt u bij Telstar Media ook uw folders bestellen. Een folder is een vel papier dat meestal dubbelzijdig bedrukt wordt en één of meerdere keren wordt gevouwen. Ook de folders zijn uiteraard leverbaar in verschillende formaten en zowel in kleur als zwart-wit. Doordat ook uw flyers en folders digitaal worden gedrukt, kunt u al bij ons terecht voor kleine oplages!

Bent u op zoek naar een geniet boekje, kijk dan op de pagina brochures voor meer informatie.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstar-media.nl

Telstar Media

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor het laten verzorgen van digitaal drukwerk of groot formaat print? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een passende offerte van ons ontvangt.