Voor u als professional is het belangrijk dat uw huisstijl documenten de kwaliteit van uw bedrijf en product weerspiegelen. Bestel daarom uw briefpapier, enveloppen en visitekaartjes bij Telstar Media. Wij zorgen dat uw huisstijldrukwerk er optimaal uit zien en u bent gegarandeerd van een goede prijs en hoog service level.

Visitekaartjes, briefpapier & enveloppen te bestellen vanaf kleine oplage

Vrijwel alle huisstijldrukwerk die u bij ons bestelt, worden digitaal gedrukt in onze drukkerij in Pijnacker en in huis afgewerkt. Zodoende kan uw bestelling snel worden geleverd en kunt u al vanaf kleine oplages bestellen.

Uiteraard kunt u ook bij de productie van uw huisstijl documenten kiezen voor verschillende uitvoeringen. Denk daarbij aan uw visitekaartjes, die door Telstar Media op tot maar liefst 400 grams papier kunnen worden geproduceerd! Uiteraard kunnen uw visitekaartjes ook worden voorzien van laminaat en coating.

Heeft u interesse in het laten produceren van uw huisstijl documenten door Telstar Media? Neem dan gerust contact met ons op!

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstar-media.nl

Telstar Media

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor het laten verzorgen van digitaal drukwerk of groot formaat print? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een passende offerte van ons ontvangt.