Telstar Media heeft op het gebied van magazines en boekwerken veel expertise in huis. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan producten, van magazines en (foto)boeken, tot jaarverslagen, rapporten, periodieken en catalogi.

Door de start van Fotoboeken.nl in 2008 heeft Telstar Media de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de productie van fotoboeken en andere fotoproducten. Daarbij komt dat veel is geïnvesteerd in het machinepark en bijkomende logistieke aspecten om die workflow zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Begin 2012 is Fotoboeken.nl onder de nieuwe bedrijfsentiteit ‘Telstar Photo Products B.V. ’ verder gegaan, maar Telstar Media verzorgt tot op de dag van vandaag de productie hiervoor. Door deze ontwikkeling zijn we specialist geworden als het gaat om zowel hard- als softcover (foto)boek producties. Deze specialisatie zetten we tegenwoordig echter veel breder is, door bijvoorbeeld ook het printen en binden van zakelijk drukwerk, zoals verslagen en rapporten.

Rapporten & verslagen worden vaak beschouwd als ‘gecompliceerder drukwerk’, omdat daarbij meer aanvullende- en specifieke wensen van de klant van toepassing zijn. En juist daarom past dit werk dan ook zo goed bij Telstar Media. De jaarverslagen, instructieboeken en andere rapporten en verslagen die we regelmatig produceren, worden over het algemeen garenloos gebonden of genaaid. Om het product wat meer kwaliteit te geven is het mogelijk om het omslag (hard- of softcover) te lamineren of zelfs te gaan voor een volledige opgemaakte omslag, zoals bijvoorbeeld bij een fotoboek.

Doordat een moderne HP Indigo drukpers voor u klaar staat en ook alle afwerking in huis wordt gedaan, zijn we erg flexibel en kunnen we uw magazines, boekwerken, verslagen en rapporten op korte termijn leveren. Uiteraard houden we bij de productie van uw rapport of verslag rekening met de looprichting van het papier, zodat het document zo netjes en duurzaam als mogelijk wordt geproduceerd.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstar-media.nl

Telstar Media

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor het laten verzorgen van digitaal drukwerk of groot formaat print? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een passende offerte van ons ontvangt.