Jaarverslagen, fotoboeken, magazines, rapporten en catalogi. Telstar Print heeft alle expertise en jarenlange ervaring in huis op het gebied van magazines en boekwerken. Daarom weten we hoe belangrijk kwaliteit, levertijd en persoonlijk contact zijn in het productieproces. Van persoonlijke fotoboeken tot zakelijke verslagen. Telstar Print maakt er werk van.

Telstar Print is vanaf het begin betrokken bij de productie van Fotoboeken.nl. Sinds die tijd doen we alle mogelijke ervaring op met het produceren van fotoboeken. Vandaag de dag leveren we nog steeds al het drukwerk voor Fotoboeken.nl en zijn we specialist in hard- en softcover (foto)boek producties. Die ervaring en specialisatie zetten we nu ook breed in voor zakelijk drukwerk.

Gecompliceerd drukwerk past perfect bij Telstar Print

Rapporten en verslagen worden vaak beschouwd als gecompliceerd drukwerk. Juist daarom past dit type drukwerk ook perfect bij Telstar Print. Specifieke vereisten, bijzondere opdrachten en aanvullende wensen zijn voor ons de mooiste uitdagingen. Denk aan jaarverslagen, instructieboeken en rapporten. Garenloos gebonden of genaaid. Hardcover, softcover op volledig opgemaakte omslag. Daar worden wij vrolijk van.

U wordt vrolijk van flexibiliteit en korte levertijden. Logisch. Daarom heeft Telstar Print een moderne HP Indigo drukpers en alle afwerkmogelijkheden in huis. Tijdens de productie van uw magazine, catalogus of fotoboek werken we natuurlijk ook zo efficiënt en dus zo duurzaam mogelijk. Ook logisch.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstarprint.nl

Telstar Print

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Nieuwsgierig hoe we met ons drukwerk precies de juiste indruk maken bij uw doelgroep? Heeft u een mooie uitdaging voor Telstar Print of heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen contact met u op.