Telstar Media is een moderne digitale drukkerij gevestigd in Pijnacker. In onze drukkerij verzorgen we al meer dan 25 jaar allerhande digitaal drukwerk, zoals visitekaartjes en briefpapier, maar ook groot formaat printwerk.

Onze specialisatie ligt bij maatwerk: kwaliteitsdrukwerk vanaf oplage 1. Door dit te combineren met een hoog service level en concurrerende prijzen, ontzorgen we onze klanten.

In onze centraal gelegen drukkerij in Pijnacker, op korte afstand van onder meer Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer, verzorgen we met ons team vrijwel al het drukwerk en bijbehorende afwerking. Zodoende staan we garant voor efficiëntie en korte doorlooptijden.

We werken op een maatschappelijk verantwoorde wijze met een kwalitatief hoogstaand machinepark met onder meer een HP Indigo digitale drukpers, Océ Arizona UV Flatbed Printer, Mutoh ValueJet- en Canon iPF groot format printer.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstar-media.nl

Telstar Media

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor het laten verzorgen van digitaal drukwerk of groot formaat print? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een passende offerte van ons ontvangt.