Bij Telstar Media zijn we ervan overtuigd dat eerlijk en oprecht zaken doen, de enige juiste basis vormen voor een goede bedrijfsvoering. Daarbij is winst maken zeker niet ons enige einddoel, het produceren van mooie producten en creëren van een prettige omgeving en sfeer, voor zowel onze eigen mensen als klanten, is minstens net zo belangrijk.

Onze missie

We zien het als onze missie om de bedrijfsvoering van organisaties te versterken met de mooiste grafimedia producten.

Onze visie

“Telstar Media streeft ernaar middels het leveren van kwaliteitsdrukwerk en perfecte service de bedrijfsvoering van het lokale MKB en overige organisaties op een duurzame wijze te ondersteunen, ontzorgen en versterken. Ons doel is om de maatwerk specialist in drukwerk te worden in de omgeving van Rotterdam – Den Haag en omstreken.”

Deze visie komt tot uiting in alle dagelijkse werkzaamheden, waarbij de focus uit gaat naar servicegerichtheid, persoonlijk contact en teamwork. Daarnaast uit deze visie zich in een duurzame werkhouding; 95% van ons drukwerk maken we op FCS gecertificeerd papier of hout, we zorgen dat onze lege inktbussen in een duurzame recyclecyclus terecht komen en we letten nauwkeuring op onze afvalscheiding. Ook ondernemer we waar mogelijk bewust lokaal; veel van onze grondstoffen en overige benodigdheden worden bij lokale ondernemers afgenomen en we zijn nauw betrokken bij verschillende lokale evenementen; vaak ten behoeve van een goed doel.

Persoonlijk contact

015-3615500
info@telstar-media.nl

Telstar Media

  • Specialist in digitaal drukwerk & groot formaat print
  • Alle productie in eigen huis
  • Hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen
  • Persoonlijk contact & klantgerichte service
  • Korte doorlooptijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Direct offerte aanvragen

Direct een offerte aanvragen voor het laten verzorgen van digitaal drukwerk of groot formaat print? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Wij zorgen dat u binnen één werkdag een passende offerte van ons ontvangt.