Digitaal drukwerk van topkwaliteit

Indruk en impact maken met uw boodschap? Daar heeft Telstar Print al meer dan 30 jaar precies de juiste toon voor. Full colour digitaal drukwerk op maat: ons specialisme zetten we graag in voor uw kwaliteitsdrukwerk vanaf oplage 1. Verwacht van ons ook altijd een hoog servicelevel en een snelle doorlooptijd. Haarscherp. Zoals het hoort.

De drukkerij voor al uw digitale drukwerk

Telstar Print heeft alle mogelijkheden in huis en gaat graag uitdagingen aan. Weet ons daarom te vinden voor het meer standaard drukwerk, maar zeker ook voor de meer bijzondere uitdagingen. Wij zijn gek op maatwerk. Ieder eindproduct is uniek, maar voor het gemak categoriseren we ze in deze groepen:

  • Huisstijldrukwerk (visitekaartjes, briefpapier & enveloppen)
  • Folders & flyers
  • Brochures
  • Direct mailings & handling
  • Magazines & boekwerken
  • Specials (hardcover en softcover vanaf oplage 1)

Voordelen van digitaal drukwerk

Digitaal, full colour en haarscherp. Telstar Print is de digitale drukkerij met drie decennia inkt in de poriën. Daarom leveren we altijd de beste service, topkwaliteit en gewenst maatwerk. Met snelle levertijd. Omdat uw product, dienst of visie vakmanschap verdient. In één oogopslag.

Productieproces gericht op kwaliteitsdrukwerk

U ziet een eindproduct van topkwaliteit. Wij zien ook het mooie en meest geavanceerde productieproces erachter. Ons specialistische machinepark, met onder andere de HP Indigo digitale drukpers, verzekert u van de hoogste kwaliteit en betrouwbare levering.

Ook groot formaat print

Groots in groot formaat, gespecialiseerd in detail! Meteen impact maken? Bij Telstar Print zijn de mogelijkheden eindeloos. Met een specialistisch machinepark zetten we uw boodschap groots en kleurrijk op papier. Of banner, beursstand, spandoek en behang. Dat spat er vanaf!

Johan en Fred

Offerte aanvragen?

Nieuwsgierig hoe we met ons drukwerk precies de juiste indruk maken bij uw doelgroep? Heeft u een mooie uitdaging voor Telstar Print of heeft u een vraag?

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.