Groot formaat prints

Groot dromen, groot denken, groot printen! Wie groots impact wil maken en toch gedetailleerd te werk wil gaan, komt al snel bij Telstar Print terecht. Voor ons specialistische machinepark en onze ervaren vakmensen is namelijk geen uitdaging te groot. Met de Roland VersaUV LEF2-300 UV Printer, Canon Colorado- en Canon PRO 4100 groot formaat printers kunnen we vrijwel ieder type product en formaat printen. Een banner voor binnen of een poster voor buiten? Telstar Print maakt het en verzorgt alle soorten afwerkingsmogelijkheden. Daarom bent u ook met groot formaat prints altijd gegarandeerd van een korte doorlooptijd en een hoog servicelevel. Geen grootspraak. Wel goed bekeken!

Banners

In één oogopslag de juiste uitstraling en een klant die uw boodschap begrijpt! Met een rollup banner van Telstar Print maakt u in een paar seconden een blikvanger van uw beursstand, winkel of kantoor. U krijgt de banners compleet met systeem en praktische tas geleverd. Professioneel en praktisch.

Posters, spandoeken en behang

Alle denkbare formaten en materialen! Op zoek naar opvallende posters, grote spandoeken of uniek behang? Telstar Print kiest samen met u voor het beste materiaal en de perfecte productiemethode. Voor binnen en buiten, alles in eigen huis.

Wanddecoratie

Indrukwekkend en functioneel. Ziet u het al voor zich? Op één of meerdere wanden in huis of op kantoor schittert groot formaat print decoratie. Telstar Print print op canvas, plexiglas, dibond, alu-dibond, forex, hout en andere bijzondere materialen. Maak van een blinde muur een sprekende wand. Vertel uw verhaal.

Beursstands en presentatiewanden

De kans om uw bedrijf of merk optimaal te profileren! Op de beursvloer of tijdens een evenement wilt u opvallen, er bovenuit springen. Met de op maat gemaakte beursstands en presentatiewanden van Telstar Print geeft u uw boodschap de aandacht die het verdient.

Voordelen van digitaal drukwerk

Digitaal, full colour en haarscherp. Telstar Print is de digitale drukkerij met drie decennia inkt in de poriën. Daarom leveren we altijd de beste service, topkwaliteit en gewenst maatwerk. Met snelle levertijd. Omdat uw product, dienst of visie vakmanschap verdient. In één oogopslag.

Productieproces gericht op kwaliteitsdrukwerk

U ziet een eindproduct van topkwaliteit. Wij zien ook het mooie en meest geavanceerde productieproces erachter. Ons specialistische machinepark, met onder andere de HP Indigo digitale drukpers, verzekert u van de hoogste kwaliteit en betrouwbare levering.

Ook groot formaat print

Groots in groot formaat, gespecialiseerd in detail! Meteen impact maken? Bij Telstar Print zijn de mogelijkheden eindeloos. Met een specialistisch machinepark zetten we uw boodschap groots en kleurrijk op papier. Of banner, beursstand, spandoek en behang. Dat spat er vanaf!

Johan en Fred

Offerte aanvragen?

Nieuwsgierig hoe we met ons drukwerk precies de juiste indruk maken bij uw doelgroep? Heeft u een mooie uitdaging voor Telstar Print of heeft u een vraag?

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.