Specialist in kwaliteitsdrukwerk vanaf oplage 1

Hoogste kwaliteit drukwerk, alle aandacht voor maatwerk en altijd met optimale leveringssnelheid. Daar geloven we bij Telstar Print, samen met onze klanten, al meer dan 25 jaar in. Vanuit de centraal gelegen drukkerij in Pijnacker verzorgen we indrukwekkend digitaal drukwerk en opvallend groot formaat print. Daar worden we vrolijk van!

Maatwerk met oog voor detail en aandacht voor speciale wensen. Dat is het specialisme van Telstar Print. Onze vakmensen hebben bijna drie decennia inkt in de poriën, weten alles van ons specialistische machinepark en begrijpen hoe belangrijk persoonlijk contact is. Zo leveren we altijd kwaliteitsdrukwerk met een hoog servicelevel en tegen concurrerende prijzen. Dat noemen wij nou goed bekeken.

Dichtbij Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Goed bereikbaar en centraal gelegen. In de drukkerij van Telstar Print in Pijnacker werken we met alle aandacht en altijd efficiënt aan het drukwerk van klanten uit vele branches. Daarom garanderen we korte lijnen en korte doorlooptijden. Ook op lange termijn.

In ons machinepark met onder andere een HP Indigo digitale drukpers, Roland VersaUV LEF2-300 UV Printer, Canon Colorado- en Canon PRO 4100 groot formaat printer werken we maatschappelijk verantwoord. Hoe? 95% duurzaam en 100% (lokaal) betrokken.

Zo maken we samen met onze klanten precies die ene indruk bij de juiste doelgroep.

Missie en visie

Telstar Print drukt op én met het hart. Transparant, eerlijk en loyaal zakendoen is voor ons dan ook de basis voor een goede bedrijfsvoering. Natuurlijk hoort winst maken bij onze doelstellingen als gezonde onderneming. Maar ondernemen en werken betekent veel meer dan dat. Telstar Print gaat altijd voor het mooiste eindproduct en creëert een duurzame en prettige omgeving voor zowel eigen mensen als klanten. Het Telstar Print DNA? Betrouwbaar. Toegankelijk. Proactief.

Missie

Professioneel uiting geven aan de missie, visie of doelstelling van organisaties en zo de bedrijfsvoering versterken met de mooiste grafimedia producten.

Visie

Telstar Print streeft ernaar middels het leveren van kwaliteitsdrukwerk en perfecte service de bedrijfsvoering van het lokale MKB en andere organisaties op een duurzame wijze te ondersteunen, ontzorgen en versterken. Dat doen we als maatwerk specialist in drukwerk in de omgeving van Rotterdam- Den Haag en omstreken.

Het vakbekwame team van Telstar Print brengt deze visie in al haar dagelijkse werkzaamheden tot uiting. Onze vakmensen denken in oplossingen, steken de handen uit de mouwen en kennen de waarde van persoonlijk contact.

Telstar Print gaat voor een duurzame werkomgeving, duurzame samenwerkingen en een duurzame werkhouding. Daarom drukken we bijna al ons drukwerk op FCS gecertificeerd papier of hout, zorgen we voor een recycling cyclus van lege inkbussen en scheiden we afval nauwkeurig. Grondstoffen en benodigdheden nemen we zoveel mogelijk bij lokale ondernemers af, we zijn betrokken bij lokale evenementen en steunen goede doelen. Daarom zeggen we ook:  95% duurzaam en 100% betrokken.

Het team van Telstar Print

Betrokken professionals met bijna drie decennia inkt in de poriën. Het team van Telstar Print houdt van mooie drukwerk uitdagingen, steekt graag de handen uit de mouwen en denkt het liefst mee met de klant. Een digitale drukkerij is immers meer dan een paar machines. Vakwerk is mensenwerk. Noem ons dan ook gewoon bij voornaam. Daar worden wij nou vrolijk van.

Het team van Telstar Print bestaat uit Fred Onderwater (directie), Johan Camijn (directie), Roy van der Quast (orderbegeleider / workflow manager), Donald Besseling (indigo specialist), Michael van de Sande (hardcover-, en fotoboekenspecialist), Mees en Rachel Onderwater (administratie).

Voordelen van digitaal drukwerk

Digitaal, full colour en haarscherp. Telstar Print is de digitale drukkerij met drie decennia inkt in de poriën. Daarom leveren we altijd de beste service, topkwaliteit en gewenst maatwerk. Met snelle levertijd. Omdat uw product, dienst of visie vakmanschap verdient. In één oogopslag.

Productieproces gericht op kwaliteitsdrukwerk

U ziet een eindproduct van topkwaliteit. Wij zien ook het mooie en meest geavanceerde productieproces erachter. Ons specialistische machinepark, met onder andere de HP Indigo digitale drukpers, verzekert u van de hoogste kwaliteit en betrouwbare levering.

Ook groot formaat print

Groots in groot formaat, gespecialiseerd in detail! Meteen impact maken? Bij Telstar Print zijn de mogelijkheden eindeloos. Met een specialistisch machinepark zetten we uw boodschap groots en kleurrijk op papier. Of banner, beursstand, spandoek en behang. Dat spat er vanaf!

Johan en Fred

Offerte aanvragen?

Nieuwsgierig hoe we met ons drukwerk precies de juiste indruk maken bij uw doelgroep? Heeft u een mooie uitdaging voor Telstar Print of heeft u een vraag?

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.